GULD!
 
Edens Garden fick högst pris för sin kreditvärdighet under förra året. Vi rankade även 9,1 på Booking.com och fick ett exellensbevis från TripAdvisor!
 
Detta är en stor framgång för oss på Edens Garden och vi vill tacka alla våra kunder och besökare. År 2018 erbjuder vi många nya möjligheter och kommer vi att göra vårt yttersta för att tillfredsställa våra kunder, besökare och våra samarbetspartners igen. TACK!
 


 
#edensgarden #kreditvärdig #booking #tripadvisor #essenceofsweden #VästmanlandTheEssenceofSweden #holidaysweden #swedenholiday #accommodationssweden #tourismsweden #visitsweden #sala #visitsala #svartådalen #visitsvartådalen #blackrivervalley #naturensbästa #naturesbest

    Lämna en kommentar

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities