Vid Hällsjö Gård hittar du vårt gemytliga boende ‘Edens Garden Bed & Breakfast’.

Vårt läge är unikt och tystnaden är genuin. Hos oss glömmer du vardagens stress. Omgivningen är utmärkt för en tur på cykel, med kanot, häst eller till fots.


Vårt mål är att du upplever omnejden med öppna sinnen: se, känna, lukta, höra och smaka. I kombination med naturens egna ingredienser: luft, vatten, eld och jord, skapar ingredienser till nya inspirationer…..

 

Familjen de Jong:
 
Värd och Värdinna heter John och Mandy de Jong och har två barn som heter Gabriëlla och Sara. Familjen de Jong har ett holländsk ursprung och flyttade till Sverige under år 2002.

 

Enligt familjen de Jong är den svenska naturen otroligt värdefull och den är också genuin för Europa. Företagets namn ‘Edens Garden‘ skapades pga. familjens fascination för det paradisliknade omgivning mitt i det vackra Svartådalen. Tystnaden, vilda djur, rovfåglar, ljus, vidder, sol, blommor, vilda örter och snö m.m. kan man i Sverige ta för givet, men det är ju sällsynt i övriga delar av Europa.

 

Därför startades familjen de Jong företaget. En möjlighet att skapa medvetande för naturen och erbjuda detta till andra människor som möjligen inte kommer i nära kontakt med naturen i deras dagliga liv.


Policy och Miljö:

Edens Garden är ett familjeföretag, småskaligt och med mycket personligt service. Familjen de Jong utvecklar företaget sakta och säkert med syn på lokal entreprenad, entreprenörer med samarbete som spetspunkt.


Vi på Edens Garden vill skapa medvetande om natur och miljö. Därför kollar vi jämt till olika lösningar hur vi kan arbeta miljövänligt. Vi sorterar sopor och vi uppmuntrar gäster att göra likadant. Vi köper miljöcertificerad el från Sala Heby Energi, som producerar el med ett biobränsle anläggning. Vi eldar och värmer med ved och pallets, som vi köper hos ett lokalt företag WinAB (Niklas Widegren – Öster Vrenninge). Vi arbetar med att återänvända material, virke och mycket mer. Altså förnuft och kreativitet som gynnar natur och miljö.


Bildmaterial:

Det mesta bildmaterialet på vår hemsida är vårt eget. Alltså allt bildmaterial är äkta och genuint. John tycker om att fotografera och han lägger sina bilder på nätet (Facebook, blogg och vår hemsidan). I vissa fall kan övriga bilder förekomma som vi då markerar tydligt med fotografens namn.


Du är hjärtlig Välkommen!


Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities