Familie de Jong Edens Garden WP

Edens Garden ligger på Hälljsö Gård som ligger knappt 30 km norr om Västerås och är centralt belägna i Västmanland.

 

Vårt läge är unikt och tystnaden är genuin. Hos oss glömmer du vardagens stress. Omgivningen är utmärkt för en tur på cykel, med kanot, häst eller till fots.

 

Vårt mål är att du upplever omnejden med öppna sinnen: se, känna, lukta, höra och smaka. I kombination med naturens egna ingredienser: luft, vatten, eld och jord, skapar ingredienser till nya inspirationer…..

 

Värd och Värdinna heter John och Mandy de Jong och har två döttrar som heter Gabriëlla och Sara. Familjen de Jong har ett holländsk ursprung och flyttade till Sverige under år 2002.

 

Edens Garden erbjuder bl.a. rum & frukost, genuin boende, uthyrning av kanoter, cykel, trä eka med tyst elmotor, fiskeutrustning samt en badtunna. Men Edens Garden erbjuder mycket mer såsom avslappningsbehandlingar för kropp och själ.

 
Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities

Hällsjö 108

726 92 Skultuna

+46 (0)70 681 89 87
 
info@edensgarden.se

När du skickar din förfrågan / bokningsförfrågan, godkänner du automatiskt de regler som gäller i enlighet med Allmänna datasäkerhetsförordningen (GDPR). Du kan läsa mer om skyddet av dina personuppgifter i våra Bokningsvillkor & GDPR > klicka här <

 

 
Länk till Bild-Galleri… klicka här…
 

Edens Garden är öppet året runt!

 

Du är hjärtlig Välkommen!

 

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities