gruppmeditation, group meditation, groepsmeditatieGruppmeditation…

 

De flesta längtar efter  ett par timmars avslappning, för att sedan kunna klara det vardagliga livet. Gruppmeditation med genuina österländska skålar är en upplevelse i sig och en chans att möta det inre lugnet.

 

Användning av 14 genuina ´Tibetanska´ skålar, några små cymbaler ´tingsha´s´,shanti och en gong-gong skapas en orkester av olika toner och frekvenser. Man ligger bekvämt på en yoga-matta och slappnar av. Vibrationerna känns i kroppen eftersom jag går runt i lokalen med  instrumenten. De flesta känner sig ´hemma´med ljudet som anknyter till livets ur-toner. Några ser färger, andra ser olika former i deras inre syn, andra somnar lätt. Att det ´intellektuella´får en chans att vila ger avslappning i hela kroppen.

 

Effekt:

Djupavslappning, smärtstillande, skapar ´resonans´i gruppen, välbefinnande, harmoni, ökar kreativiteten och intuitionen.

 

Arbetsmetod:

Jag börjar med en introduktion om de högkvalitativa österländska skålarna och deras intressanta historia. Ta gärna med dig bekväma kläder, tofflor/strumpor, liten kudde, vattenflaska.

 

Plats:

Gruppmeditation kan hållas på Edens Garden – logies ´The Farm´ om det kombineras med boende.

Pris: 200,-kr p.p. (gruppmeditationen).

Antal deltagare: minimal 8 personer.

Tid: 1,5-2 timmar.

 

Det kan ( i överenkommelse) hållas i Yoga Sala´s lokal eller i en mycket fin lokal i Bråstaborg (Sala).

Pris: 250,- kr p.p

Antal deltagare: minimal 8 personer.

Tid: 1,5-2 timmar.

 

Kontakta oss….. Eller skicka en bokningsförfrågan här

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities