Winter sun at Edens GadenHärliga tider… höst och vinter. Sakta och säkert förvandlar det gröna landskap till gula-, röda och bruna färger. Sedan kommer nätterna vara längre och det första rimfrost slår ner på alla växter som har gått i viloläge. Fåglarna flyger bort söderut, insekter gömmer sig djupt ner i marken och omgivningen blir allt mer tyst. Sedan kommer det första snö som täcker över det grå brunaktiga landskap och allt trollas om i en ren vit sagolikt värld. Varför inte ge sig ut till landsbygden för att fyra Jul och nyår, bort från vardagens stress. Hursom… här på Edens Garden upplever du alla 4 årstiden intens. Höst och vinter på Edens Garden är magiskt!


Även under höst och vinter erbjuder Edens Garden spännande aktiviteter utöver det vanliga. Att paddla kanot under de sena höstdagar är en upplevelse, men även att paddla kanot genom en vinterlandskap är inte något man tänker på. Medan hösten bjuder på att skörda kantareller och bär, kan man isfiska under vintern. Spåna på bäver under en vintervandring med snöskor eller åka långfärdsskidor på Mälaren.

 

Edens Garden har ett unikt samarbetesnätverk med lokala företagare som skapar en mångfald av möjligheter för upplevelser under höst och vinter.

* Paddla kanot – även under höst och vinter!


* Snöskorvandring;


* Isfiske – pimpla;


* Häst och vagn,- släde;


* Åka längdfärdsskriskor
;

 

* Bada vedeldad badtunna;

 

* Fyra Jul och nyår;

 

* Utomhus grillning.

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities