kanot familjPaddla och njut av Svartådalen med 2 övernattningar


Paddling på tu man hand:

En paddeltur för två-, hela familjen eller ett gäng nära vänner genom Svartådalens mjuka och flacka landskap med ordentlig tid för medtagen fikakorg och härliga pauser. Dessutom en utflykt med smakfulla lokala matupplevelser och två sköna övernattningar i ett nyrenoverat 1700-tals torp eller i Edens Gardens rymliga herrgård.


Paddlingen nedströms i maklig takt och med tre olika långa alternativ att välja på är givetvis resans höjdpunkt. Det kortaste alternativet på runt en mil tar högst tre timmar att paddla, medan den som vill färdas längre kan välja en startpunkt som ligger dubbelt så långt uppströms om Edens Garden. På våren möts man av spirande grönska, sprudlande fågelsång och tillfällen att spana in både havsörn och svarttärna och kanske även lyssna till kornknarrens kvällskonsert på försommaren. Sommarens paddeltur kan med fördel kombineras med bad och en lagom lång avkopplande paus vid Ebba Brahes paviljong mitt i Fläcksjön eller på andra lämpliga rastplatser. Sedan med hösten kommer tranorna på väg söderut, klar och frisk luft från norr, sprakande färger och möjligheten att kombinera med en tur i svamp- och bärskogen.


Men paddelturen över Fläcksjön och nerför Svartån är också ett sätt att få njuta av olika lokala läckerheter, som exempelvis under kvällsgrillning vid åkanten med grönsaksspett, hamburgare på traktens naturbeteskött, färskt bröd och gammeldags svagdricka. Allt elegant uppdukat utomhus med levande ljus och renskinn. Samma sak med första kvällens ankomstfika, paddelturens medskickade lunchkorg eller den goda frukosten som som blir serverad efter nattens goda sömn.


Ingår två sköna övernattningar i en nyrenoverad mysig 1700-tals stuga eller i vår rymliga herrgård ‘The Farm’. Komfort och varmt värdskap som ger paddelturen nerför Svartån ytterligare mervärde. Allt blir det till en helhet av ett par dagar där man äter och sover gott, och kommer riktigt nära naturen.


Arrangemang:

Kanotpaket Nr2  ”Duo”.


Säsong:

2013-04-15 – 2013-10-31 (Inga fasta avgångar).


Reslängd:

3 dagar


Deltagare:

2 – 8 personer


Pris:

Normalpris / vuxen:     2495,- kr

Barnpris: ett barn upp till fem år gratis per vuxen, och halva priset för barn mellan 6 – 15 år.

Kan bokas valfritt datum av två eller fler personer.


Ingår i priset:

Två övernattningar (sänglinne och handdukar ingår) med frukost (2x), ankomstfika (1x), lunchpaket (1x) och grillmiddag(1x), 1 dag kanothyra med utrustning och karta, introduktionsguidning och transport till paddelturens startpunkt.


Boende:

* I nyrenoverad mysig 1700-tals stuga ”The Old Cottage” (max 4 pers);

* eller i vår rymliga herrgård ”The Farm” (max 8 pers).


Förkunskaper:

Inga förutom simkunnighet. Vid kraftig blåst och åska ställs arrangemanget in.


Tillvall:
* Boka våra spännande bäversafari med 20% rabatt på ankomstkvällen;
* Bada i badtunnan: 1500,- kr för 2 – 4 personer, inclusiv badhanduk-, och badrock. Fler än 4 och max 8 personer tillkommer 95,- kr per person för badhandduk och badrock.

* Boka mot tillägg boende i en mindre herrgård med plats för åtta personer, eller extra dygn med möjlighet till cykeltur eller vandring på egen hand.

* Cykelhyra 100,- kr per cykel per dag.

* Kontakta arrangören för mer information och individuella lösningar.


Bokning:
Denna paket granskades av-, och bokas via Naturens Bästa.

Resegaranti gäller > klicka här för att boka <


Naturens Basta SV


Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities