klang behandling, Singing bowls treadmentHeavy Metal!

En för många mycket bekväm möjlighet till djup avspänning genom att vila i ljud och vibration av sköna klanger. Ur vilan blir vi starka, friska och balanserade. Ljud påverkar dig, stimulerar din kropp och sinnesstämning. Visste du att vårt hela universum består av 8 miljon toner? … Det är riktig Heavy Metal!

 

Klangskålar, Singing Bolws, KlankschalenMunkar från östern har förstådd ljudens kraft och för århundraden användas de metall skålar för att skapa ljud för meditation och läkningsprocesser. Dessa skålar är handgjorda på traditionell sett av 7 olika typer metall! Ofta kallas denna skålar för ”Singing Bowls” – ”Klang Skålar”

 

Men vad har ”Klang Skålar” att göra med Sverige? Enkelt … allt!
Ljud och musik har nämligen inga gränser och är på det sättet universella. Intressant faktum är, att vår region är känd för sin rika metallindustri. Produktionen av silver, stål, aluminium, koppar, bly och mässing firade en gång en gyllene tid i regionen. Detta ger en symboliskt jämlikhet mellan Sverige och österländska kulturer.

 

Den milda, mjukt hummande ljuden av dessa ”Singing Bowls” kommer att hjälpa dig att komma i ett komplett avslappnande tillstånd. Ljudet och dess vågor påverkar din kropp, lättar sinnet och utlöser den självläkande förmågan. Det spelar ingen roll om du är en ‘Hard Rocker’ eller gillar att spela flöjt. Behandlingen med dessa Singing Bowls är ‘Mind Blowing’!

 

Pris:

  • Klang Massage tar ca 45 minuter och kostar 450,– kr per person.


  • Klang Massage ges av Mandy de JongBLI KLANGOMBUD!

Tipsa dina vänner om klangmassage.

Vid den 3:e inbokade vännen får du en behandling för halva priset!


Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities