Kontakta oss

KONTAKTA OSS

Om den rådande Covid-19 situationen
Din trygghet är viktigast för oss!

Vi på Edens Garden förstår att du känner dig osäker på att boka en semesterresa eller utflykt just nu. 

Samtidigt kan naturupplevelser och lugnet på landsbygden erbjuda välbehövlig avkoppling och vila. På Edens Garden värnar vi om våra gästers välbefinnande och trygghet, och vill därför beskriva vad vi gör för att du ska känna dig trygg med att besöka oss:

  • Edens Garden är en småskalig verksamhet som bara tar emot små grupper (totalt max 12 personer).
  • Med vårt avlägsna läge på landsbygden är det lätt att hålla avstånd från personer utanför ditt eget resesällskap.
  • Vi har tillfälligt ställt in vissa av våra paket och turer för att öka möjligheterna för dig att hålla avstånd och känna dig trygg.
  • Vi bevakar läget och följer alltid myndigheternas rekommendationer.
  • Vi städar våra boenden och rengör vår utrustning noggrant mellan varje besökare.
  • Vi erbjuder just nu mer flexibla avbokningsregler. Kontakta oss, så berättar vi mer.
  • För att du ska få möjlighet att ställa frågor, och för att grupper ska hållas mycket små, tar vi just nu bara emot bokningar via e-post.

Vi respekterar att du som kund inte vill boka en semesterresa eller utflykt under pågående coronapandemin. Men köp gärna ett presentkort som du kan lösa in vid senare tillfällen när situationen i regionen har förbättrats.

Du kan alltid kontakta oss via formuläret här intill. Telefon +46 70-681 89 87 Hitta hit: Koordinater: Lat N 59° 49’ 18” Lon E 16° 20’ 24” GPS (decimal): 59.8217, 16.3401 Edens Garden AB VAT: SE556721732701

Upphämtning vid station

Vi på Edens har en bil med plats för 8 passagerare, och kan hämta upp er vid närmsta buss- eller tågstation. Kontakta oss för att bestämma tid och plats.

Hittar du något som passar?