“…Vijf redenen om te schakelen naar ekologisch voedsel…”


(Aanbevelingen van de Zweedse Natuur bescherming “Naturskyddsföreningen“)

Vindt u het moeilijk om uw winkelwagen te vullen met ekologische-, en  verantwoorde producten? Begin eenvoudig met het vervangen van een aantal echte milieu boeven. Hier zijn vijf producten die een goede eenvoudige start zullen bieden…:


  • Koffie;
  • Bananen, druiven;
  • Zuivelproducten;
  • Vlees;
  • Aardappelen.

> Lees meer op deze website <


De moeite om even te bekijken….:

 

Hier kunt u ekologische producten vinden, dichtbij Edens Garden B & B…:


Maar, u kunt zelfs nog meer doen, om zélf ​​een betere wereld te creëren …..:

Verander van bank-, ​​verzekeringsmaatschappij-, pensioenfonds-, aandelen-, enz. Simpelweg kiezen voor ondernemingen die verantwoordlijk omgaan met economie dat niet leidt tot het ontstaan van ​​kloven tussen mensen-, regio’s-, cultuur-, en natuur (beter bekend als het SRI-fondsen ofwel – Maatschappelijk Verantwoord Investeren).

U hoeft niet persé alles in één keer te veranderen. Bespreek éérst de mogelijkheden met uw huidige bank-, ​​verzekeringsmaatschappij-, etc. Welke optie hebben ze te bieden, welke opties heeft U ontdekt? Klanten zoals U, zijn bepalend voor het wereldbeeld!Nog meer goede voorbeelden,- inspiratie,- en informatie kunt u hier lezen op WikiPedia > klik hier <

Of uitgebreidt in het Engels > klik hier <

    Lämna en kommentar

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities