Beste beursstand “Outdoorbeurs Stockholm 2013 !!!


Visit Svartådalen in de regio Västmanland heeft het afgelopen weekend deelgenomen aan de Outdoor beurs in Stockholm (Vildmarksmässan 2013). Onder andere “Edens Garden B&B” én “Fallänge Torp” representeerde Visit Svartådalen, welke op haar beurt weer “Nedre Dalälven” representeerde.


Nedre Dalälven heeft dit jaar de eerste prijs binnengesleept voor de beste beursstand !!!

 

Hierbij bedankt Edens Garden B&B de deelnemers van Visit Svartådalen (in de gemeente Sala en haar ondernemers in oa. Västerfärnebo en Fläckebo. Nu is het wachten op de resultaten van ons werk.

 

“Nedre Dalälven” ofwel “Dal van de Lagere Rivierdelta” is een LEADER regio in midden Zweden met ongekende mogelijkheden voor de liefhebber van duurzame natuurtoerisme). Svartådalen met oa. Fläckebo en Västerfärnebo vallen in het uiterste zuidelijke puntje van dit gebied. Een prachtig natuurlandschap met ongekende mogelijkheden…: vissen, canoën, fietsen, wandelen, paardrijden, zoomcamp, fotografie, wild en vogels, ekologische producenten, comfortabele kleinschalige logies, etc…

 


www.edensgarden.se


    Lämna en kommentar

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities