GOUD!
 
Edens Garden ontving de hoogste onderscheiding voor kreditwaardgheid tijdens het afgelopen jaar. We hebben zelfs een 9.1 score op Booking.com en een certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor ontvangen!
 
Dit is een geweldige prestatie voor ons bij Edens Garden en we willen al onze klanten en bezoekers hiervoor bedanken. Dit nieuwe jaar 2018 biedt weer veel nieuwe mogelijkheden en zullen we opnieuw onze uiterste best doen om onze klanten, bezoekers en onze samenwerkingspartners tevreden te stellen.
 


 
#edensgarden #kreditvärdig #booking #tripadvisor #essenceofsweden #VästmanlandTheEssenceofSweden #holidaysweden #swedenholiday #accommodationssweden #tourismsweden #visitsweden #sala #visitsala #svartådalen #visitsvartådalen #blackrivervalley #naturensbästa #naturesbest

    Lämna en kommentar

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities