Reiki är en Japansk metod för stressreducering och djupavslappning. När man ger en Reikibehandling lägger man händerna i olika positioner för att stärka livsenergin, aktivera den självläkande förmågan och immunförsvaret hos människan.

 

Stressreduceringen utförs under ungefär en timme när man ligger påklädd på en behandlingsbänk i en lugn miljö. Reiki är den mest använda healingsmetoden i Sverige och den som det också går att visa vetenskaplig mätbar effekt från, eftersom beröringen ger stressreducering, smärtlindring och aktiverar ett välbefinnande-hormon oxytocin. Reiki betyder universell livsenergi.

 

Reiki används idag på sjukhus i USA, England och Norge och det unika med Reiki är att man kan lära sig metoden på en tvådagarskurs för att ge till sig själv. En hjälp till självhjälp.

 

Reiki är friskvård enligt ett beslut hos skattemyndigheten sommaren 2007. Det innebär att du kan få Reiki genom din arbetsgivare alternativt använda dina friskvårdspengar till Reikibehandlingar.

 

Exempel på effekter av Reiki: avslappning, minskad stress, emotionellt lugnande, ökad kreativitet, smärtlindring, hjälp att frisläppa känslor, ökad medvetenhet, balansering, utrensning av slaggprodukter, snabbare naturlig läkning.

 

Är du intresserat att lära dig Reiki steg 1 (att kunna ge dig själv en riktig energipåfyllning) kontakta mig gärna. Tvådagarskurser ordnas i på Edens Garden på Hällsjö gård. Reiki kurs steg 1 ordnas vid minst 2 deltagare.

 

Kostnader:

  • Reiki 1 kostar 1750,- SEK (helgkurs – inkl. kurskompendium och diplom).
  • Tillval övernattning till Reiki 1 helgkurs 350 SEK/p/p/natt utan frukost eller 425 SEK/p/p/natt med frukost.
  • Reiki 2 kostar 1750,- SEK (endagskurs – inkl. kurskompendium och diplom).


Låt dig inspireras av sekelgamla metoder av välbefinnandet och djup avslappning.

 

Mandy är medlem i Förenade Reikiförbund i Sverige.

 

Kontakta oss….. Eller skicka en bokningsförfrågan här

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities