zoom 2Zoom camp på Fallängetorp

På Fallängetorp i Svartådalen upplever ni lugnet på landet och livet på gården med djur av flera slag. Det finns möjlighet till spännande aktiviteter. Fallängetorp ligger på 25 minuters bilfärd från Edens Garden.


Vad är en zoom?

Zoomen (upphill) är ett eldrivet terrängfordon som erbjuder ett helt nytt sätt att ta sig fram och utforska gården och naturen.


För vem?

Zoomen erbjuder er att ta del av vad gården och naturen har att erbjuda, bestäm själva på vilket sätt ni vill utforska Fallänge!

Vi erbjuder två turer där du kan uppleva Zoomens många fördelar och nöjen. Introduktion med instruktör och testbana ingår i samtliga alternativ!


Kort tur, ca 1 h

Tillsammans med guide utforskar du Fallänge, du kör på markerade leder och vägar där du kan komma nära jordbruket, djuren och få fina naturupplevelser.

Tid: 1h Pris 300 kr per person, minimum tre deltagare.


Längre tur inkl. grillpaus, c.a 3 h

Tillsammans med ledare får ni uppleva vad Fallänge kan erbjuda både från vägar och stigar och om ni vill testa att köra tuffare terrängkörning. Vi tar en paus och grillar när hungern infinner sig.

Tid: 3h Pris 900 kr per person, minimum fem deltagare. Förtäring ingår.


Bokning:

Dessa alternativ förbokas och Fallänge torp kan ta emot max fem deltagare åt gången. Boende på Fallängetorp kan hyra zoom för eget bruk och boka turer till ett rabatterat pris under vistelsen på gården.

Det går att prova på eller åka en kortare tur med zoomen fredag-söndag när gårdens grillcafé är öppet under sommaren.


Mer info:

www.fallangetorp.se

Copyright © 2019 | Edens Garden Bed & Breakfast, Cottages and Tourist Activities