Om oss

OM OSS

Edens Garden ligger på Hällsjö Gård knappt 30 km norr om Västerås, centralt i Västmanland, och är en bra utgångspunkt för utflykter runt om i länet. Vi heter John och Mandy de Jong och vi tillsammans med våra två barn bor på Hällsjö Gård och driver Edens Garden B&B. Vi kommer ursprungligen från Holland och flyttade till Sverige år 2002. Enligt oss är den svenska naturen otroligt värdefull och vi trivs mitt i tystnaden, naturen och med vilda djur alldeles intill. Vi startade Edens Garden för att kunna skapa medvetande för naturen och erbjuda den svenska naturen till andra som kanske inte kommer i kontakt med naturen i deras dagliga liv.

Edens Garden B&B är beläget mitt i den vackra svartådalen och hos oss kan du finna lugnet, tystnaden och glömma en stressande vardag. Vårt mål är att du som gäst upplever omnejden med öppna sinnen; se, känna, lukta och höra. Detta i kombination med naturen (luft, vatten, eld och jord) skapar ingredienserna till nya inspirationer.

Förutom lugnet och gemytligheten vill vi skapa medvetande om natur och miljö. Vi försöker att alltid hitta nya sätt att arbeta miljövänligt och uppmuntrar våra gäster att göra detsamma. Bland annat sorterar vi sopor, köper miljöcertifierad el, återanvänder material (såsom virke och annat till renoveringar). Edens Garden är ett familjeföretag, småskaligt och med mycket personlig service. Vi utvecklar företaget i vår egen takt och har samarbeten med lokala entreprenörer och miljöpåverkan i fokus.

Omgivningen och det centrala läget gör Edens Garden till en bra utgångspunkt för utflykter på cykel, med kanot, med häst eller till fots. Vi kan erbjuda genuint boende, uthyrning av kanot, cykel, eka, fiskeutrustning och badtunna, men också bäversafaris och avslappningsbehandlingar för kropp och själ. Varmt välkommen till oss på Edens Garden Bed & Breakfast!

Ser du något som passar dig?